NTR haalt Sinterklaas van TV: op 5 december!


Zojuist zat ik met het hele gezin klaar voor het belangrijkste TV-moment van het jaar. Voor kinderen is dat Sinterklaas in Sesamstraat. Op 5 december. Wat blijkt? De NTR (vroegere NPS en daarvoor NOS) drukt Sinterklaas op 5 december van de buis! Want er is iets met politiek aan de hand. Wouter Bos zit te neuzelen over banken.

Nou en? Wij weten met z’n allen al lang wat er in 2008 is gebeurd. De banken hebben hun klanten opgelicht door massaal onze spaarcenten te verkwisten. En toen moesten zij gered worden van ons belastinggeld.

En wat wij ook weten is dat politiek en banken elkaar de hand boven het hoofd houden. Dus die Wouter Bos kan straks weer rustig naar huis. Die verdwijnt heus niet in het gevang. En het onderzoek van zo’n commissie De Wit loopt uiteraard met een sisser af.

Er zijn wat lessen geleerd voor de toekomst. En dat was het. Allemaal ontzettend voorspelbaar.

Dat die bankencrisis nooit zal uitmonden in gerechtigheid, daar kan ik mij wel bij neerleggen.

Maar dat GVD 3 jaar na dato Sinterklaas van de buis wordt gedrukt zodat Wouter Bos nog eens zijn zegje kan doen, dat is werkelijk onvergeeflijk! Een regelrechte schande!

Helaas is het niet mogelijk om je lidmaatschap van de NTR op te zeggen.
Wij kunnen die tent natuurlijk wel opheffen.
Of collectief weigeren om nog langer belasting te betalen om zo’n stel prutsers te subsidiëren.

Hierbij eis ik van Paul Römer, algemeen directeur van de NTR, dat hij een uitzending inlast waarin hij excuses aanbiedt aan de kinderen van Nederland!


(1995 views)

3 Comments on NTR haalt Sinterklaas van TV: op 5 december!

  1. Ik heb het gezien. Het is werkelijk niet te geloven. Afblijven met je tengels van Sinterklaas!

  2. Dit is schokkend tot en met! Zijn ze helemaal gek geworden? Zeer teleurstellend dat de NTR (of heo ze ook heten) zo iets doet.

  3. Tine de Wit // December 10, 2011 at 6:18 pm //

    Ook ik schrok mij helemaal lam die avond! De kinderen zaten helemaal opgefokt klaar met 2 vriendinnen van school. Het was echt een vreslijke teluerstelling. Zoiets maag nooit meer gebeuren!

    Tine

Comments are closed.