Zoeken wat je al gevonden hebt


google

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik vandaag nog maar de eerste bezoeker van mijn eigen website. Dat is geen veelbelovend uitgangspunt voor iemand die, zoals ik, geld wil verdienen met zijn website. Daarom zou ik misschien moeten experimenteren met schrijven over dingen die mensen graag willen lezen. Want gebazel dat nergens over gaat zal niemand interesseren. Of toch wel?

Kijk maar eens naar de lijst van meest gebruikte zoektermen op het Internet:

1 slag myspace
2 google
3 wholesale jerseys for yahoo
4 wholesale jerseys ebay
5 myspace.com
6 blue angels crash
7 games play
8 american idol
9 akon
10 girls

Als ik deze top 10 van zoekwoorden moet geloven is men op het gaat Internet cheap mlb jerseys massaal bezig om Mjello te zoeken naar nonsens die er niet toe doet. In de top 10 komt geen Losses enkel serieus onderwerp voor. Sterker nog, er wordt massaal in zoekmachines gezocht naar zaken waarvoor een niet zoekmachine helemaal niet is bedoeld. Wie zoekt er nu in een zoekmachine wholesale mlb jerseys naar myspace.com als hij gewoon www.myspace.com in zijn adresregel kan typen en gegarandeerd terecht komt op de plek waar hij wil zijn? Wie gaat er nu in Google zoeken naar “Google”? Dan ben je er toch al?

In plaats van mij daarover en te verwonderen kan ik beter tevreden zijn met deze wholesale nba jerseys pagina. Want hierboven staan de 10 meest populaire zoektermen van het Internet. Dat betekent dat deze pagina natuurlijk de ommekeer in Launch mijn online-carrière wordt. Ik zal mijn web-hoster maar alvast gaan waarschuwen voor de enorme bezoekersaantallen die mijn site vanaf nu gaat trekken…
(2542 views)


(2650 views)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*