Youtube gaat betalen


geld verdienen met youtube

Youtube publiceert op haar blog dat zij vanaf heden mensen die filmpjes uploaden gaat betalen. Het is nog maar een test waarbij alleen de meest populaire filmers worden beloond. Maar het is niet onwaarschijnlijk dat Youtube op termijn alle inzenders van filmpjes geld gaat betalen.

Waarom is dat zo waarschijnlijk? wholesale jerseys Wel, Youtube is sinds oktober 2006 eigendom van Google. En Google heeft een zeer succesvolle voorgeschiedenis in het te gelde maken van online content. Google krijgt het testgb namelijk al voor elkaar om miljarden Funda dollars te Boobs verdienen simpelweg doordat Internetters bereid zijn op linkjes te klikken.

Google heeft 1,65 miljard dollar betaald voor Youtube. En de enige reden waarom Google zo veel geld uitgeeft is dat zij verwacht dat Youtube een goede investering is waarmee zij veel geld gaat verdienen. Gezien het businessmodel van Google mag worden verwacht dat filmpjes van wholesale nba jerseys Youtube op enig moment zullen worden gekoppeld aan Funda advertenties. cheap jerseys Adverteerders zullen betalen voor het vertonen van advertenties en filmers zullen worden betaald wanneer mensen die advertenties zien of er op klikken.

Hoe dit model precies door Google zal worden uitgewerkt is niet te voorspellen. Het koppelen van advertenties aan zoekresultaten, zoals Google nu doet met de Adsense en Adwords programma’s, ligt misschien iets eenvoudiger dan het koppelen van advertenties aan filmpjes. Maar Google kennende gaan zij dit oplossen. En waarschijnlijk gaan zij dit goed en snel doen.

Update 5 februari 2010. Kennelijk heb ik mij vergist in het tempo van wholesale nfl jerseys deze ontwikkeling. Ruim 2,5 jaar TFTP later worden doorsnee uploaders nog steeds cheap mlb jerseys niet door Youtube betaald.
(2663 views)


(2760 views)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*